Tarot Consult Rotterdam Zuid - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tarot Consult Rotterdam Zuid

Werken met de Tarot is eenvoudig en direct.

Tarot is een inzichts- en coaching instrument dat je onderbewuste naar boven brengt. Tarot kan je helpen meer inzicht en duidelijkheid over je situatie te krijgen. Tijdens een Tarot Consult wordt er samen gekeken naar je blokkades, je situatie en de omstandigheden.

Een Tarot Consult kan inzicht geven op bepaalde vragen over situaties die nu voor jou van belang zijn. Ook geven de tarotkaarten antwoord op bepaalde zaken die nu in je leven spelen. Soms ben je gewoon benieuwd naar wat de komende tijd voor je gaat brengen.

Tijdens een Tarot Consult kunnen er verschillende legpatronen worden gebruikt:

  • Een legging m.bt. een of meerdere vragen die je kan hebben.
Als je een of meerdere vragen hebt dan wordt er tijdens een Tarot Consult antwoord gegeven op die vragen door de tarotkaarten. Antwoord op vragen zoals: hoe pak ik dit aan, hoe los ik dit op, hoe maak ik de juiste keuze, hoe kan ik dit beter begrijpen en hanteren, is dit goed voor mij?

  • Een legging om meer inzichten te krijgen over personen en relaties.
Soms zijn er personen in je leven waar je letterlijk niets van begrijpt of je hebt een relatie waar je op dat moment meer inzichten zou willen hebben. Tijdens deze legging krijg je helderheid en duidelijkheid in alle relaties waar je op dat moment een vraag over hebt.

  • Een legging m.b.t. je toekomst.
Deze legging geeft een algemene toekomstprognose. Je krijgt een glimp van je toekomst over de periode van 12 maanden. Het is een toekomst die nog niet vastligt omdat je zelf altijd de keuze hebt om iets te veranderen door een andere keuze te maken. Het is altijd heel verhelderend om een glimp van de toekomst te zien en te weten want dat geeft rust en helderheid om de juiste keuzes te maken.

Tijdens het Tarot consult maak ik ook contact met overleden personen die bij je horen. Dat kan een overleden dierbare zijn of je Gids. Alles wat gezegd mag worden tijdens een Tarot Consult wordt gezegd en zal je verder kunnen helpen op je uitdagende levenspad.

Ik maak vooral gebruik van de kaarten van Mme Lenormand:

Een Tarot Consult kan persoonlijk en telefonisch.
De kosten voor een Tarot Consult bedragen:
  • 30 min. € 25,-
  • 60 min. € 50,-
  • 90 min. € 75,-

Zou jij antwoord willen hebben op bepaalde vragen?
Of zou je wat meer richting willen hebben in waar je leven naar toe gaat?
Zou jij willen weten wat er het komende jaar allemaal op je pad komt?

Maak dan gerust een afspraak voor een verhelderend Tarot Consult.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
  • 06 - 14 60 81 60

Of stuur een bericht naar: info@spiritwings.nl
om een afspraak te maken.

Wil jij zelf leren werken met de tarotkaarten van Mme Lenormand?

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu