Een Stoelmassage voor ontspanning en tegen stress - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Een Stoelmassage voor ontspanning en tegen stress

Wat is een Stoelmassage?
Ik geef een stoelmassage op een speciaal daarvoor ontworpen stoel waardoor je in een ontspannen houding zit. De Stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en de techniek heeft daarom veel weg van een shiatsu ontspanningsmassage. Het grootste verschil is dat het een korte massage is (minimaal 30 minuten) die je zittend op een speciaal daarvoor bestemde massagestoel ondergaat. Je bent tijdens de Stoelmassage volledig gekleed.

Het doel van de Stoelmassage ligt vooral bij een goede bloedcirculatie. Ook ligt de focus op ontspanning, soepel maken en houden van het bovenlichaam. Een Stoelmassage kan preventief werken tegen spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding.

Wat gebeurd er tijdens een Stoelmassage?
Ik oefen met behulp van duimen, vingers en handpalmen druk uit op specifieke drukpunten om diverse lichamelijke functies te stimuleren en blokkades in het lichaam te verhelpen. Het doel is dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam zich dan weer kan herstellen. Er ontstaat een volledige lichamelijke ontspanning waardoor er ook duidelijkheid en helderheid ontstaat op emotioneel gebied. De Stoelmassage duurt minimaal 30 minuten.

Wat kan het effect zijn van een Stoelmassage?:
  • Het helpt afvalstoffen af te voeren;
  • Het kan preventief werken tegen RSI en spanningshoofdpijn;
  • Het activeert de bloedcirculatie en verbetert daardoor je concentratie;
  • Het kan preventief werken tegen klachten die stress gerelateerd zijn;
  • Het verlaagt de spierspanning waardoor je lichaam ontspant en je geest weer helder kan worden.

Hoe vaak zou je een Stoelmassage kunnen herhalen?
Hoe vaak je een stoelmassage ondergaat mag je zelf bepalen. Iedere Stoelmassage is absoluut een bijzonder ontstressend en rustgevend kadootje voor je lichaam. Mijn ervaring leert dat het beste resultaat bereikt wordt bij een minimale herhaling van de Stoelmassage van 1x per 2 weken.

Wat kost een Stoelmassage?:Stoelmassage Spirit Wings
  • 30 min. € 25,00
  • 45 min. € 37,50

Maak gerust een afspraak voor een Stoelmassage.
Ik ben telefonisch bereikbaar op:
  • 06 - 14 60 81 60

Ook kun je het formulier een afspraak maken invullen en versturen:

Je kunt een Stoelmassage combineren met een Spiritueel consult.

Je hoeft niet ergens naartoe. Een Stoelmassage kan bij jou thuis en dus in je eigen vertrouwde omgeving plaatsvinden. Een plek waar jij je veilig voelt. Er komen dan wel extra reiskosten bij. Een Stoelmassage in de praktijk van Spirit Wings behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu