Een Spiritueel consult - Telefonisch - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Een Spiritueel consult - Telefonisch

Spiritueel Consult

Tijdens een spiritueel consult wordt veel uitleg gegeven over hetgeen wat nu allemaal in je leven aan de hand is. 

Waarom gebeuren er dingen die nu gebeuren? 

Veel inzichten die je verder helpen de blokkades te overwinnen en vooral te begrijpen waarom je nu op dit punt staat in je leven. Erachter komen waarom je juist nu die ervaringen hebt en hoe je op dit pad terecht bent gekomen.

Vergeet niet dat je het zelf moet doen!

Tijdens een spiritueel consult worden er ook boodschappen doorgegeven van de geesten, de gidsen en de engelen die tijdens het consult aanwezig zijn. Dat kan je eigen gids zijn maar ook een overleden dierbare die een boodschap door wil geven. Er wordt ook gebruik gemaakt van andere hulpmiddelen zoals de tarotkaarten en psychometrie (foto en/of sieraad lezen).

Verder is er de mogelijkheid om af te stemmen op je energie waardoor duidelijk gevoeld kan worden op welk punt je in je leven bent aanbeland. Welke uitdagingen je hebt in je leven. Je chakra’s en ook je aura worden bekeken.  Ook wordt er op zielsniveau gekeken om te zien welke lessen en uitdagingen je hebt in je leven nu.

Ik geef die helderheid en duidelijkheid in situaties die nu bij jou spelen waardoor je weer verder kunt. Dit doe ik door uitleg te geven in heldere en eenvoudige taal. Door de inzichten die je daardoor krijgt kun je het gevoel van "vast te zitten" loslaten waardoor situaties opgelost kunnen worden en bepaalde lessen kunnen worden geleerd. 

Ben je op dit moment emotioneel uit balans?
Weet je even niet meer waar het naar toe moet in je leven?
Wil je weten waarom iets in je leven gebeurd zoals het nu gebeurd?
Of ben je spiritueel begaafd en je weet totaal niet wat je ermee aan moet?

Een telefonisch spiritueel consult kan heel verhelderend zijn. 

Door onderstaande formulier in te vullen kun je aangeven dat je een telefonisch Spiritueel Consult wil. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. * is een verplicht veld. 15 minuten € 12,50
 30 minuten € 25,-
 45 minuten € 37,50
 60 minuten € 50,-

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu