Een Reikibehandeling bij o.a. Hoog gevoelig Zijn - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Een Reikibehandeling bij o.a. Hoog gevoelig Zijn


Heb je behoefte aan wat rust en balans?
Even de boel de boel laten en puur aandacht voor jezelf?

Dan kun je veel baat hebben bij een Reiki behandeling.

De Reiki energie is een vorm van Universele Levensenergie. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk niveau als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door handoplegging heb je een manier gevonden die het proces van in balans brengen zowel op het geestelijke als op het lichamelijk vlak op gang brengt.

Wat gebeurt er tijdens een Reiki behandeling?
Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling word je op een behandeltafel behandeld. Door verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie doorgegeven. De mooie en bijzondere energie van Reiki vindt altijd de juiste weg. 

Je bent tijdens de Reiki behandeling volledig gekleed. Voor de ontspanning tijdens de behandeling is het gewenst om makkelijke en niet knellende kleding te dragen. Als je het onplezierig vindt om direct aangeraakt te worden dan houdt ik mijn handen enige centimeters boven je lichaam. Intieme aanrakingen en alle posities die je als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden.  Je wordt behandeld in een schone, prettige, warme en rustige omgeving en dit kan eventueel bij je thuis. 

Wat is het effect van een Reiki behandeling?:
  • Reiki geeft je energie;
  • Reiki ontspant je lichaam en geest;
  • Reiki kan zorgen voor stilte in je hoofd;
  • Reiki voorkomt of helpt bij een burn-out;
  • Reiki heft blokkades op en ondersteunt persoonlijke groei.

Hoe vaak zou je een Reiki behandeling kunnen herhalen?
Hoe vaak je een Reiki behandeling ondergaat mag je zelf bepalen. Iedere Reiki behandeling is absoluut een bijzonder ontstressend en rustgevend kadootje voor je lichaam en geest. Mijn ervaring leert dat het beste resultaat bereikt wordt bij een minimale herhaling van de Reiki behandeling van 1x per 2 of 3 weken.

Een Reiki Behandeling is ook heel prettig en verzachtend tijdens een zwangerschap. Het is een mooie manier om eventuele zwangerschapskwalen in goede banen te leiden.

Wat kost een Reiki behandeling?
  • 30 min.  € 25,00
  • 45 min. € 37,50
  • 60 min.  € 50,00
  • 90 min.  € 75,00

Maak gerust een afspraak voor een Reiki behandeling.
Ik ben telefonisch bereikbaar op: 
  • 06 - 14 60 81 60 

Ook kun je het formulier een afspraak maken invullen en versturen:

Je kunt een Reiki behandeling combineren met een Spiritueel consult.

Je hoeft niet ergens naartoe. Een Reiki behandeling kan bij jou thuis en dus in je eigen vertrouwde omgeving plaatsvinden. Een plek waar jij je veilig voelt. Er komen dan wel extra reiskosten bij. Een Reiki behandeling in de praktijk van Spirit Wings behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu