Een Paranormale avond bij je thuis - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Een Paranormale avond bij je thuis

Paranormale Avond
Zou je een bijzondere spirituele avond willen ervaren?
Een spirituele avond bij jou thuis?

Dan kun je Miranda van Spirit Wings uitnodigen om samen met jou een mooie avond te organiseren.

Tijdens een spirituele avond ontvangen jij en je gasten boodschappen die doorgegeven mogen worden doorgegeven door de gidsen (ook jou gids) en de engelen. Ook kunnen op de avond overleden dierbaren aanwezig zijn om hun boodschappen door te geven. Daarbij wordt vaak gebruik gemaakt van hulpmiddelen zoals een foto, een voorwerp of tarotkaarten.

Een spirituele avond is ook bedoeld als een kennismaking met spiritualiteit. Door open te staan voor hetgeen wat er tijdens de avond mag gebeuren kun je open staan voor inzichten die je weer verder kunnen helpen in je dagelijkse leven.

Als je een spirituele avond zou willen organiseren dan ben je vrij om een thema aan te geven.

Er zijn verschillende thema’s mogelijk:
  • Een algemene / psychometrie avond:
Tijdens deze avond worden er boodschappen doorgegeven aan jou en je gasten vanuit het universum. De boodschappen worden doorgegeven door de gidsen die op dat moment aanwezig zijn of door overleden dierbare(n) die je iets te vertellen hebben. Hulpmiddelen kunnen tijdens deze avond zijn: voorwerpen zoals een ketting of een armband, foto’s en tarotkaarten.

Door de energie die vanuit een voorwerp, bijvoorbeeld een ketting of een armband, of foto naar voren komt ontvangen jij en je gasten boodschappen die doorgegeven mogen worden. Vragen worden beantwoord. Alles wat vertelt mag worden wordt vertelt.

  • Een gidsenavond:
Zou je willen weten wie je gids is? Iedereen die hier op aarde leeft heeft een of meerdere gidsen. Deze avond is bedoelt om je kennis te laten maken met je gids. Misschien wordt duidelijk van wie de stem is die je soms hoort!

  • Een vorigleven avond:
We hebben allemaal voordat we hier op aarde zijn gekomen een of meerdere vorige levens ervaren. Zou je willen weten welke vorige levens je hebt geleefd? Waar en hoe? Wie je bent geweest en wie er bij je was?. Misschien kom je tijdens deze avond wel te weten waarom iets nu gebeurd wat een oorzaak zou kunnen hebben in een vorig leven.

(Een combinatie van verschillende thema's is ook mogelijk)

Iedereen die aan een spirituele avond wil deelnemen mag aan de beurt komen. Daarom is het maximale aantal deelnemers 8 personen (incl. gastvrouw / gastheer).

De kosten voor een spirituele avond bedragen € 160,00 (Dit is een vaste prijs).

De avond begint om 20:00 uur en eindigt om 23:00 uur. 
De ervaring leert dat de avond altijd wat uit zal lopen.

Als je een spirituele avond bij jou thuis zou willen organiseren neem dan telefonisch contact met mij op.
Ik ben telefonisch bereikbaar op:
  • 06 - 14 60 81 60 

Of stuur een bericht naar: info@spiritwings.nl
Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier: klik hier

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu