Energiemanagement Hooggevoeligheid en Nieuwetijdskinderen - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Energiemanagement Hooggevoeligheid en Nieuwetijdskinderen


Alles is Energie?

Ja, inderdaad alles is energie:
  • Lopen;
  • Denken;
  • Praten;
  • Bewegen;
  • enz.....

Vooral als je in de omgeving van mensen bent, bijvoorbeeld op kantoor of in een supermarkt, dan is er altijd sprake van energie in de vorm van energie uitwisseling. Je bent het je vaak niet bewust maar de energie die over en weer gaat is altijd aanwezig.

Iedereen heeft een energieveld om zich heen met verschillende lagen. Dit energieveld wordt ook wel een Aura genoemd. Iedereen heeft een Aura en daarbij hebben planten en dieren dat ook.

Wat is een Aura?
Een aura is een gekleurd etherisch energieveld dat zich om een persoon bevindt. Dit energieveld is opgebouwd uit trillingen van fijnstoffelijke, subtiele krachten waarvan de kleuren kunnen vertellen hoe het er met iemands welzijn voor staat. Hoe gezonder de lichamelijke en spirituele conditie is des te vitaler is het aurakrachtveld en daarmee de energie om dingen te doen of te ondernemen. Een verzwakte aura heeft vermoeidheid en verminderde weerstand tot gevolg waardoor je gemakkelijk te beïnvloeden bent.

In ons lichaam zijn verschillende vormen van energie aanwezig. Deze energie kan zich openbaren in bijvoorbeeld: boosheid, liefde, haat, wraakgevoelens, blijdschap, positiviteit, enz. Deze energie bevindt zich in bepaalde delen van je lichaam en worden ook wel chakra’s genoemd. Het basis aantal chakra is 7.

Wat zijn Chakra's?
Chakra betekent in het Sanskriet ‘wiel’ of ‘schijf’. De chakra wordt ook wel omschreven als een wielvormige draaikolk waarin verschillende niveaus van bewustzijn elkaar kruisen of tegenkomen. Elke chakra doorstraalt het lichaam en heeft een voor die chakra specifieke invloed op orgaanfuncties, de bloedsomloop, de hormoonhuishouding maar ook op de emoties en het denken. De chakra’s dienen als ontvangststations, transformatoren en verdelers van de Prana (levensenergie). Daardoor kunnen wij bestaan. Als een chakra niet goed functioneert en dus te weinig energie opneemt/afgeeft of juist te veel energie opneemt/afgeeft dan kan er een onbalans ontstaan tussen de chakra’s onderling die tot een ziekte kunnen leiden.

*Maar wat als je je niet bewust bent van al die energie die zich in en om je heen bevind?*

Dan kun je jezelf soms overweldigd voelen door de overvloedige indrukken en prikkels in de vorm van energie die je oppikt, ontvangt, van andere mensen. Omdat je niet weet dat op sommige momenten de energie van anderen komt kun je "vol" raken van energie. Aangezien we allemaal wel iets negatiefs hebben meegemaakt ga je die energie "linken" aan die emoties die je hebt gevoeld en probeer je energie benoemen die niet van jou is.

Maar...... die energie is niet van jou en die passen niet in jou rugzak met alle ervaringen die je in je leven hebt.

En nu??

Dan kun je aan Energiemanagement gaan doen. Wat??
Je kunt door het doen van hele eenvoudige oefeningen ervoor zorgen dat je in je eigen energie blijft. Het zou eigenlijk een manier van leven moeten zijn om dagelijks een of meer energie-oefeningen te doen.

Energiemanagement voor een Hooggevoelig persoon / kind?
Een hooggevoelig persoon is meer dan gemiddeld gevoelig voor indrukken en prikkels en merkt meer signalen en details op. Alle indrukken worden uitgebreider en intensiever gefilterd dan bij de gemiddelde mens. Wat anderen normaal vinden zoals mensenmassa’s of harde muziek, kan voor een Hooggevoelig persoon / kind al snel te veel zijn. Zij raken dan overprikkeld door letterlijk een teveel aan (sterke) prikkels. Meer over hooggevoelige personen: klik hier of hooggevoelige kinderen: klik hier

Energiemanagement voor een (volwassen) Nieuwetijdskind?
Nieuwetijdskinderen zijn in toenemende mate helder voelend, empathisch en telepathisch. Ze pikken gemakkelijk gevoelens op van anderen. De grens tussen de zintuiglijk waarneembare wereld en de ‘onzichtbare’ wereld van gevoelens, stemmingen en energieën is heel vloeiend voor hen. Ze nemen “de binnenkant” makkelijker waar en laten zich niet misleiden door uiterlijk gedrag dat niet strookt met wat er zich innerlijk afspeelt. Hun intuïtieve waarneming is trefzeker. Meer over volwassen nieuwetijdskinderen: en nieuwetijdskinderen:

Zou jij lekkerder in je vel willen zitten?
Beter met je energie om willen gaan?

Zou je ervoor willen zorgen dat je niet in een burn-out terecht komt?
Wil jij ervoor kunnen zorgen dat de overprikkeling die je ervaart in betere banen wordt geleid?

Je kunt ook begeleiding krijgen om beter als Hooggevoelig persoon en/of (volwassen) Nieuwetijdskind met Energie om te leren gaan.

Maak dan een afspraak voor een verhelderend persoonlijk Consult.
Neem dan telefonisch contact met mij op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
  • 06 - 14 60 81 60  

Of stuur een bericht naar: info@spiritwings.nl 
Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier: klik hier

Een Telefonisch consult kan ook. 
Neem daarvoor ook contact op via het contactformulier: klik hier

Ouders van Hoog gevoelige kinderen of Nieuwetijdskinderen zijn ook meer dan welkom!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu