Een Helende Reis - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Een Helende Reis

Wat is een Helende Reis?
Vandaag de dag hebben veel mensen last van neerslachtige gevoelens waarvan ze meestal niet weten waar het vandaan komt. Mogelijk is het ergens in hun leven ontstaan en als je er niets mee doet of kan doen dan kan dit zodanig groot worden dat het een belemmering, een blokkade, kan gaan vormen in je dagelijkse leven. Vaak hoor ik mensen zeggen dat ze van die blokkades af willen maar dat ze niet weten hoe ze dat moeten doen. Je kunt dan kiezen voor een Helende Reis.

Het ervaren van vrijheid en innerlijke rust dat is iets waar heel veel mensen naar op zoek zijn. Een Helende Reis is eenvoudig en krachtig gereedschap om blokkades in je leven op te sporen en deze door een vergevingsproces los te laten. Een Helende Reis brengt je in contact met je eigen bron, je innerlijke wijsheid en wordt als heel bevrijdend ervaren. De bewustzijnstoestand tijdens een Helende Reis kun je een vergelijken met die van een diepgaande meditatie en visualisatie.

Er zijn 2 mogelijkheden voor een Helende Reis:
  • Een Emotionele Reis: We gebruiken de emotionele blokkade als beginpunt voor een Helende Reis.  
  • Een Fysieke Reis: Hier is de lichamelijke klacht het beginpunt voor een Helende Reis. 

Hoe werkt een Helende Reis?
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat onverwerkte emoties in lichaamscellen worden opgeslagen waardoor de functies van deze cellen verstoord raken. Deze cellen vernieuwen zich met deze onverwerkte emoties. Dit kan op termijn leiden tot lichamelijke- en/of emotionele klachten.

Tijdens een Helende Reis maak je met behulp van meditatie en visualisatie een diepgaand contact met je eigen bron en met behulp van je eigen innerlijke wijsheid worden blokkades opgespoord. Vervolgens worden de opgeslagen herinneringen in de lichaamscellen op een gezonde manier herbeleefd. Tenslotte volgt een vergevingsproces, waarna de cellen de blokkade kunnen loslaten en zich kunnen vernieuwen in hun oorspronkelijke gezonde staat.

Na een Helende Reis:
Sta je volledig in je kracht en is de blokkade of zijn de blokkades opgelost en voel je jezelf vrij om je levenspad te vervolgen. Je kunt weer genieten van je leven in een hele positieve gemoedstoestand. Je ervaart de bevrijding waar je al zolang naar op zoek bent. 

Een Helende Reis zorgt ervoor dat je weer in verbinding komt met jezelf daardoor ontstaan er nieuwe inzichten in je leven, waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen. De verbinding met het jezelf zorgt ervoor dat je volledig in het Hier en Nu bent, als het ware los van het concept tijd. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open.

Voor wie is een Helende Reis?
Als je in je dagelijkse leven meer innerlijke rust en vrijheid wil ervaren dan kun je een Helende Reis doen voor het verwerken van een of meerdere emotionele- en/of fysieke blokkades. Ook als je zou willen weten waar bepaalde emoties die je hebt vandaan komen dan is de Helende Reis dé manier om hier achter te komen en ervoor te zorgen dat die emoties worden opgelost. Bij trauma's en heftige ervaringen uit het verleden werkt een Helende Reis mee aan het verwerken daarvan. 

Een Helende Reis is ook geschikt voor iedereen die streeft naar heel wording, innerlijke groei en spirituele ontwikkeling en bereid is in zichzelf te investeren.  Veel mensen ervaren een Helende Reis als een nieuwe stap in hun eigen spirituele ontwikkeling. 

Je kunt een Helende Reis doen bij:
  • Lichamelijke klachten en/of ziekten;
  • Emotionele klachten. Zoals o.a.: relatieproblemen, leer- en gedragsproblemen, faalangsten, fobieën, slaapproblemen, eetstoornissen en obsessief gedrag, beperkende overtuigingen, rouwverwerking, depressies en burn-outs;
  • Emotionele en Spirituele ontwikkeling.

Een Helende Reis kan meerdere keren herhaald worden. De vraag die je jezelf kunt stellen is: "Waar heb je behoefte aan?"

Wat kost een Helende Reis?:
  • Een Emotionele Reis: € 75,- (1,5 uur)
  • Een Fysieke Reis: € 75,- (1,5 uur)

Heb je last van emotionele en/of lichamelijke klachten, en je zou deze graag op willen lossen?

Voel je jezelf over het algemeen emotioneel niet lekker in je vel zitten en je wilt graag weten waar dit vandaan komt?

Zou jij spiritueel en emotioneel verder willen groeien, maar op dit moment heb je het gevoel "vast" te zitten?

Weet jij op emotioneel gebied even niet hoe je verder moet?
Wil jij jezelf vrij voelen met meer innerlijke rust?

Maak dan een afspraak voor een Helende Reis.
Ik ben telefonisch bereikbaar op: 
  • 06 - 14 60 81 60  

Of stuur een bericht naar: info@spiritwings.nl
Je kunt ook een afspraak maken via het afspraken formulier:

Het maakt niet uit als je moeite hebt met visualisatie want het weten dat je het voelt en/of ziet is al voldoende. Daardoor is een Helende Reis voor iedereen mogelijk als je er maar voor open staat.

Een helende reis kan prima worden gecombineerd met andere methoden en medicijngebruik. Let op: Een helende reis is nooit een vervanging voor de reguliere medische zorg. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd je huisarts.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu