Contact met je huisdier via een Dieren medium? - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Contact met je huisdier via een Dieren medium?

Dieren Medium
Dieren zijn net kinderen, daar heb je echt alles voor over.........
Huisdieren zoals honden en/of katten worden meestal gezien als lid van het gezin.

Maar wat als je huisdier komt te overlijden? Dan is soms het leed niet te overzien want dan voelt het alsof er daadwerkelijk een kind is komen te overlijden.

Je wilt dan graag weten of het goed gaat met je huisdier en of het geen pijn meer heeft nadat het dier is overleden. Mogelijk heb je een schuldgevoel of zit je nog met andere vragen.

En nu?

Dan heeft Spirit Wings voor jou een mogelijkheid om met je (huis)dier te praten. Ik ben een Dieren Medium. Ik kan daardoor in contact komen met je overleden (huis)dier om te weten kunnen komen hoe het met je (huis)dier gaat.

Als je in contact wil komen met je huisdier of een ander dier dan kun je een afspraak maken voor een dieren consult. Tijdens een dieren consult kan contact gemaakt worden met een levend dier maar ook met een dier dat is overleden.
 
Je (huis)dier is overleden:
Als een dier is overleden dan kan een foto of een voorwerp, zoals een halsband, helpen om contact te krijgen met het dier. Dit is niet altijd nodig omdat er op energieniveau contact wordt gemaakt met je (huis)dier.
 
Je komt tijdens het consult te weten hoe het met je (huis)dier gaat. Ook kunnen er nog een aantal zaken uitgesproken worden, bijvoorbeeld als je je schuldig voelt of geen afscheid hebt kunnen nemen. Soms kan een rouwproces op gang komen omdat er meer duidelijk is gekomen tussen jouw en je overleden (huis)dier. Verdriet kan geheeld worden.
 
Echter het gemis zal er altijd zijn maar wordt met het verstrijken van de tijd zachter.
Als er behoefte is dan kan er een aantal keren contact gezocht worden met je (huis)dier.
 
Je (huis)dier leeft nog:
Je wil graag weten hoe het nu met je (huis)dier gaat en of hij/zij het fijn vindt jou als baasje te hebben. Soms zijn er communicatie stoornissen doordat het dier het baasje niet begrijpt en andersom.
 
Als er contact gemaakt mag worden met een (huis)dier dat nog in leven is dan is het prettig om direct met het dier contact te maken dus als het mogelijk is dan kan het dier altijd meekomen naar de praktijk van Spirit Wings.
 
Bij grotere dieren, zoals paarden, is het altijd mogelijk om naar het dier toe te gaan. Als je het prettiger vind dan is het altijd mogelijk om een dieren consult bij jou thuis plaats te laten vinden.

Wil je weten hoe het met je (huis) dier gaat?

Zou jij willen weten hoe het met je (huis)dier gaat nadat het is overleden? 

Zou jij via een dierenmedium met je (huis)dier willen praten?

Maak dan nu een afspraak voor een verhelderend Dierenconsult.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
  • 06 - 14 60 81 60 

Of stuur een bericht naar: info@spiritwings.nl
om een afspraak te maken.

Ook als je alleen wat vragen hebt over een Dieren Consult kun je contact met mij opnemen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu