Contact via telefoon met Dierenmedium - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Contact via telefoon met Dierenmedium

Dieren Medium
Het is mogelijk om een Dieren consult via de telefoon te doen.

Je (huis)dier is overleden:
Je komt tijdens te weten hoe het met je (huis)dier gaat. Ook kunnen er nog een aantal zaken uitgesproken worden, bijvoorbeeld als je jezelf schuldig voelt of geen afscheid hebt kunnen nemen. Soms kan een rouwproces op gang komen omdat er meer duidelijk is gekomen tussen jou en je overleden (huis)dier. 

Verdriet kan geheeld worden. Echter het gemis zal er altijd zijn maar wordt met het verstrijken van de tijd zachter. Als er behoefte is kan ik als Dieren Medium een aantal keren contact zoeken met je (huis)dier.

Je (huis)dier leeft nog:
Je wil graag weten hoe het nu met uw (huis)dier gaat en of hij/zij het fijn vindt jou als baasje te hebben. Soms zijn er communicatiestoornissen doordat het dier het baasje niet begrijpt en andersom.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je kunt contact met mij opnemen om een afspraak te maken voor een telefonisch consult. Ik ben telefonisch bereikbaar op: 06 - 14 60 81 60.

Wat zijn de kosten?
  • 15 min. € 12,50
  • 30 min. € 25,-
  • 45 min. € 37,50
  • 60 min. € 50,-

Na het consult stuur ik je een betaalverzoek via sms of WHatsApp.
Het consult kan gaan over een nog levende of overleden dier. Er wordt contact gemaakt met het dier waar het omgaat. Vragen worden beantwoord.
 
Als je een afspraak wil maken voor een telefonisch DIeren Medium consult dan kun je ook het onderstaande formulier invullen.
Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. * is een verplicht veld. 15 minuten € 12,50
 30 minuten € 25,-
 45 minuten € 37,50
 60 minuten € 50,-


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu