Bach bloesem remedies - hooggevoeligheid - nieuwetijdskind - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bach bloesem remedies - hooggevoeligheid - nieuwetijdskind

De 38 Bach bloesem remedies zijn in de jaren 30 ontdekt door de vooraanstaande Dr. Edward Bach. Hij was op zoek naar middelen in de natuur die ons helpen om de balans in ons mens-zijn, in onze persoonlijkheid en de gemoedstoestanden waar wij aan kunnen lijden te helpen verlichten.

Gevoelens als angst, onrust, irritatie, neerslachtigheid, bezorgdheid, teleurstelling, verdriet, woede, etc., nemen veel energie en kunnen een diep effect hebben op ons geestelijk en lichamelijk welzijn.

De Bach bloesem remedies van Dr. Bach herstellen op een vriendelijke en zachtaardige manier de innerlijke balans en het emotioneel welbevinden. De Bach bloesem remedies helpen ons om op een diep niveau jezelf te zijn. De Bach bloesem remedies zijn eenvoudig en veilig te gebruiken voor iedereen van jong tot oud en ook dieren laten de weldadige werking van de Bach bloesem remedies zien. Ze zijn te gebruiken in combinatie met andere geneesmiddelen. Het is een systeem van zelfhulp. Iedereen kan het voor zichzelf en de naaste omgeving gebruiken.

Negatieve gemoedstoestanden onttrekken veel energie aan mensen en dat brengt mensen uit balans. Het terugvinden van de balans zodat het lichaam zichzelf herstelt is de kern van de bloesemtherapie van dr. Edward Bach. Het is een natuurlijke geneeswijze die werkt op energetisch niveau. Het kan zonder problemen naast gewone medicijnen en andere therapie├źn gebruikt worden.

De Bach bloesem remedies behandelen niet slechts de ziekte maar richten zich op de gevoelens en de persoonlijkheid van de mens.
Negatieve stemmingen zoals uitputting door teveel spanning, overbezorgdheid, angst, eenzaamheid, depressieve gevoelens, onzekerheid, jaloezie en gebrek aan zelfvertrouwen zijn enkele van de stemmingen waarvoor Dr. Bach de Bach bloesem remedies ontwikkelde.

Het mooie van de Bach bloesem remedies is dat ze niet de negatieve energie onderdrukken maar de stemming maar het gedrag ombuigen tot de positieve variant: geen dominantie maar betrokkenheid, geen uitputting meer maar herstel en bewaking van eigen grenzen.

Mensen gaan voelen dat ze weer in hun kracht komen te staan. Mensen die soms jaren sukkelen met kwalen en stemmingen bloeien na het gebruik van de Bach bloesem remedies weer op. Dat is de kracht van de Bach bloesem remedies  Mensen voelen dat hun energie weer gaat stromen, ze gaan weer meer vreugde ervaren.

Of mensen nu ziek of gezond zijn: de Bach bloesem remedies kunnen eenvoudig toegepast worden. Ze geven je moed en kracht om steeds meer jezelf te worden en een gezond en gelukkig leven te leiden.

De Bach bloesem remedies zijn onderverdeeld in zeven categorie├źn, waarin de 38 verschillende gemoedstoestanden en stemmingen zijn gerangschikt:
1. Angst
2. Onzekerheid
3. Onvoldoende interesse in het hier en nu
4. Eenzaamheid
5. Overgevoeligheid
6. Wanhoop en moedeloosheid
7. Overbezorgdheid om anderen

Naast de 38 Bach bloesem remedies is er ook een Rescue Remedy.
Deze 'Rescue Remedy' is een combinatie van vijf bloesems te weten: Rock Rose, Impatiens, Clematis, Star of Bethlehem en Cherry Plum. 
Deze Rescue Remedy is te gebruiken als er sprake is van hevige schrik, grote spanning, angst en heftige emoties. 

De Rescue Remedy kalmeert, geeft rust en helderheid. 

Voor alle 38 Bach bloesem remedies: klik hier

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact met mij op. 

Ik ben telefonisch bereikbaar op: 
  • 06 - 14 60 81 60 

Of stuur een bericht naar: info@spiritwings.nl
Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier: klik hier
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu