Afspraak maken begeleiding Hoog Gevoelig Zijn - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Afspraak maken begeleiding Hoog Gevoelig Zijn

Door het onderstaand formulier in te vullen kun je een afspraak maken voor een consult om meer inzichten te krijgen als je Hoog Gevoelig bent.

Onze Maatschappij is niet ingericht op mensen zoals jij die Hoog Gevoelig Zijn. Daardoor kun je vastlopen in allerlei situaties in je leven op het gebied van je werk, je sociale contacten, in je relatie(s), enz.

Ook is onze Maatschappij niet ingericht op kinderen die Hoog Gevoelig Zijn. Daardoor kunnen jij en je kind vastlopen in allerlei situaties in het dagelijkse leven. Het kan het zelfs zo zijn dat jullie elkaar niet meer begrijpen met alle gevolgen van dien.

Tijdens een consult geef ik die helderheid en duidelijkheid in situaties die nu bij jou als iemand die Hoog Gevoelig is spelen waardoor je weer verder kunt. Ook geef ik tijdens een consult ouders met een Hoog Gevoelig Kind die helderheid en duidelijkheid in situaties die bij hun spelen waardoor zij ook  weer verder kunnen. 

Dit doe ik door uitleg te geven in heldere en eenvoudige taal. Door de inzichten die je daardoor krijgt kun je het gevoel van "vast te zitten" loslaten waardoor situaties opgelost kunnen worden en bepaalde lessen kunnen worden geleerd. 

Jullie krijgen van mij gereedschappen die jullie nodig kunnen hebben om beter met Hoog Gevoelig Zijn om te kunnen gaan.

Loop jij als Hoog Gevoelig persoon vast in een of meerdere situaties in je leven? Ben jij Hoog Gevoelig?

Lopen jij en je Hoog Gevoelige kind vast in een of meerdere situaties in jullie leven? Heb jij een Hoog Gevoelig kind? Je kind is Hoog Gevoelig?

Maak dan een afspraak voor een consult door onderstaande formulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. *= een verplicht veld.
30 minuten (€ 25,-)
45 minuten (€ 37,50)
60 minuten (€ 50,-)
90 minuten (€ 75,-)
120 minuten (€ 100,-)

 Maandag
 Dinsdag
 Woensdag
 Donderdag
 Vrijdag
 Zaterdag

 In de ochtend (10:00 - 12:00 uur)
 In de middag (13:00 - 16:00 uur)
 In de avond (19:30 - 22:00 uur)

Ja
Nee

In de praktijk van Spirit Wings in Rotterdam-Zuid
Bij mij thuis (tarief + € 0,30 per km)

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu