Afscheid nemen van je huisdier met een Dieren Medium - Spirit Wings

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Afscheid nemen van je huisdier met een Dieren Medium

Dieren Medium
Het kan zijn dat je je dier moet laten inslapen of dat je merkt dat je dier langzaam aan het afscheid nemen is. Dit is vaak een moeilijke periode, waarin veel vragen ontstaan. Wat is het beste voor mijn dier, hoe kan ik mijn dier loslaten, hoe kan ik omgaan met mijn verdriet…

Hoe kan ik als Dieren Medium je hierin terzijde staan?

  • Contact met je Huisdier:
Je hebt altijd al wel een verbinding met je eigen huisdier maar in een emotionele situatie waarin je afscheid moet nemen dan kun je je huisdier even niet meer horen en/of voelen. Op zulke momenten is het fijn als een Dieren Medium dat voor jou zou kunnen doen. Er wordt dan veel opgelost door helder en duidelijk te krijgen wat je huisdier zelf zou willen en welk moment daarvoor het meeste geschikt is.

Door in contact te komen met je huisdier kunnen veel vragen beantwoord worden die op dat moment zijn ontstaan. Soms wil je alleen maar een bevestiging van je (huis)dier over het feit of het goed is als je besluit het dier in te laten slapen bij een dierenarts. Je weet even niet welk moment je daarvoor moet kiezen omdat je niet weet of je (huis)dier daar al klaar voor is.

  • Het verlichten van eventuele pijnklachten van je Huisdier:
Door een Reikibehandeling te geven is het mogelijk de pijnklachten die een huisdier op een bepaald moment heeft te verlichten zodat het op dat moment weer wat leefbaarder wordt. Zo kan een afscheid voor jou en je huisdier, waar je afscheid van moet gaan nemen, op een mooie heldere manier gebeuren.

Een Reikibehandeling is een behandeling die gebruikt maakt van de universele levensenergie en dit gebeurd door handoplegging. Als een huisdier niets meer aan zijn of haar lichaam kan verdragen dan kunnen de handen op een paar centimeter afstand geplaatst worden. Het is ook mogelijk een Reikibehandeling op afstand te verzorgen.

Een Reikibehandeling voor jou als baasje is ook mogelijk. De Reiki-energie zorgt ervoor dat je helder en in je kracht kan blijven staan tijdens het afscheid nemen van je huisdier. Ook nadat je huisdier is overleden kan de Reiki-energie een ondersteuning geven in het rouwproces.

  • Het inzetten van Bach Bloesem Remedies:
Je huisdier voelt zelf dat het afscheid nadert, en dat kan heel veel verschillende emoties met zich meebrengen en ook veel onrust. Door de Bach bloesem remedies in te zetten komt een huisdier wat meer in balans waardoor er een mooie rust over het dier komt en zo op bijzondere wijze afscheid kan worden genomen van dit leven.

Het afscheid van een huisdier kan ook voor jou als baasje heel veel emoties met zich meebrengen. De Bach Bloesem Remedies kunnen ook voor jou ingezet worden. Het afscheid van een geliefd huisdier gaat je niet in de koude kleren zitten. De Bach Bloesem Remedies zorgen ervoor dat jij met je emoties meer in balans komen waardoor het afscheid van je huisdier wat rustiger (voor zover als dat mogelijk is) verloopt.

Ook nadat je huisdier is overleden kan kunnen de Bach Bloesem Remedies een ondersteuning geven in het rouwproces.

Bach bloesem remedies zijn gebaseerd op bloemen en planten en zijn dus homeopathisch. Baad het niet dan schaad het ook niet. Meer informatie over Bach bloesem remedies: www.bach-bloesemremedies.nl

Een Consult kost:
  • 30 min:   € 25,-
  • 60 min:   € 50,-

Het is voor mij altijd mogelijk om, als je (huis)dier niet naar de praktijk kan komen, naar jou toe te komen. Hier komen dan wel extra reiskosten (€ 0,30 p/km /met een minimum van € 5,-) bij.

Moet jij nu of binnenkort afscheid nemen van je (huis)dier?
Wil jij weten wat het beste moment is om het dier in te laten slapen?

Maak dan een afspraak om het afscheid van je huisdier op een mooie en bijzondere manier te begeleiden.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
  • 06 - 14 60 81 60

Of stuur een bericht naar: info@spiritwings.nl
om een afspraak te maken.

Ook als je alleen wat vragen hebt kun je contact met ons opnemen.

Ik begeleid ook het afscheid nemen van andere dieren zoals paarden, pony's, konijnen, enz........

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu